Hirdetés

Age of Conan - Őrjöngő mammut

|

A norvég Funcom tesz róla, hogy a Robert E. Howard regényén alapuló történet minden legyen, csak nem gyermekmese.

Hirdetés

Aki ismeri a tragikusan fiatalon elhunyt szerző műveit, az tisztában lehet azzal is, hogy mennyire brutális az általa megálmodott világ. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen nem minden felnőtt vágyik arra, hogy gyerekkorának tündérmeséivel találkozzon újracsomagolva.
Az Age of Conan ihletőjéhez híven nem szűkölködik majd véres jelenetekben, lenge öltözetű hölgyekben sem. Emellett pedig sokak számára vonzó lehet az a tény, hogy a kezdeti lépéseket egy offline CRPG-re emlékeztető magányos kalandozás formájában tehetjük meg. Figyelembe véve a tapasztalt játékosok újoncokhoz való hozzáállását (tisztelet a kivételnek), kifejezetten szerencsés ez a döntés. Sajnos sokan hajlamosak megfeledkezni azokról az első percekről, órákról, napokról, mikor még ők botladoztak a csodálkozástól elkerekedő szemekkel az első virtuális világok valamelyikében.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)