Hirdetés

Age of Conan: Összevonják az amerikai szervereket

|

A tavalyi év egyik nagy reménysége még mindig számtalan nyűgtől szenved, így látványosan apad az előfizetők tábora.

Hirdetés

Pedig a Funcom munkatársai egy olyan MMO-t tettek le az asztalra, aminek az első órái, napjai sok riválist is lekörözve bizonyultak rendkívül szórakoztatónak. A probléma azzal volt és van még mindig, hogy a szűk határidők miatt szorongattatva (sajnos nem tolhatták már tovább a megjelenést) úgy adták ki a Hyboria mesés földjére invitáló MMORPG-t, hogy a magasabb szinten tanyázó játékosoknak szánt tartalmak túlnyomó többségének beépítésére már nem kerülhetett sor, ráadásul a beígért DirectX 10-es effektek sem minősültek egyelőre többnek egyszerű marketingfogásnál. Nyilvánvaló, hogy a norvég központú cég szakemberei éjt nappallá téve dolgoznak ezen hibák kijavításán, s a kimaradt tartalmak pótlásán, de az elmúlt hónapokban rendszeresen érkező foltok ellenére sem sikerült megtartani a kezdetben még az egymilliót is elérő felhasználóbázis nagyobb részét.

ee-ymirspass9.jpg


Ennek következtében már jelentős létszámleépítéseket hajtottak végre az amerikai irodában, most pedig a megcsappant játékosszám miatt sorra összevonják az amerikai szervereket. Az első páros fúziójára január 7-én, azaz holnap kerítenek sort. Ilyenkor hosszabb ideig elérhetetlenek lesznek az adott terület szerverei. Ezzel egy időben pedig az Európai szervereket állítják le a reggeli órákban egy előzetesen három órásra saccolt karbantartás miatt.
Fórumunkon elmesélhetitek, mivel fogjátok elütni azt a néhány órát, amit kénytelenek lesztek kedvenc világotokon kívül tölteni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)