Hirdetés

Age of Conan - Producerváltás és új tartalmak

|

Az Age of Conan rajtja ugyanúgy tele volt buktatókkal, mint bármelyik más MMO-é, s még mindig számos hiba vár javításra.

Hirdetés

Négy hónap telt el az Age of Conan: Hyborian Adventures indulása óta, s a Funcom azóta fáradhatatlanul dolgozik a hibák kijavításán, s új tartalmak hozzáadásán. A projeket mindezidáig a Funcom társalapítója Gaute Godage vezette, aki 16 esztendő után úgy döntött, hogy eddig, és nem tovább. Elmondása szerint legjobb tudása szerint formálta ezt a nagyszerű játékot (gy.k.: Age of Conan), de végül arra jutott, hogy bizonyos részeivel képtelen megbékélni. Elégedetlenségéből gyors döntés következett, ami azzal jár, hogy másfél évtized után elhagyja a céget. A helyére Craig Morrisont, az Anarchy Online direktorát nevezték ki, amit maga Godage is üdvözölt, s a lehető legjobb választásnak tartott.



Morrison a jövőben a közösség visszajelzéseire és problémafelvetéseire építkezve kívánja új irányba terelni az Age of Conan sorsát. Mindez már most megfigyelhető az erling Ellingsen termékmenedzser által tartott prezentációban, amit közel nyolc percen keresztül kísérhettek figyelemmel a hír közepén. A közösség egy ideje már újabb, főként a legmagasabb szinteken igénybe vehető tartalmakra (fegyverek, páncélok, ellenfelek, dungeon-ök, küldetések) vár, amit hamarosan meg is kapnak, s tovább ígérgetik a joggal hiányolt DX10-es effekteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)