Hirdetés

Age of Conan - Rise of the Godslayer Launch Trailer

|

Egykoron a World of Warcraft lehetséges kihívójának tartották...

Hirdetés

Egy dologban már megjelenésekor is felülmúlta kihívóját az Age of Conan - grafikailag igencsak ott volt a csúcson.

A megjelenés utáni nagy hype elmúltával kiderült, hgoy kár volt piacra dobni a játékot ilyen hamar - rengeteg játékost elveszített, sok rossz véleményt kapott, azonban a Funcom becsülettel kijavította a hibákat, beletette a tartalmakat így mára az Age of Conan egy igencsak jó MMORPG lett, amely a Rise of the Godslayer nevű új kiegészítőjével jelentkezik. Ebben egy Khitai nevű hely kerül az érdeklődés központjába (érdekesség, hogy oroszul is így mondják Kínát), amely érdekes módon Kínára hasonlít. Új playfieldek, alacsony és magas szinteknek is, rengeteg új mob, csodás kínai építészet, kiterjesztett Conanos sztoriline és új játszható faj, a khitai jellemzi majd a Rise of the Godslayert.

Ahhoz, hogy meglegyen hozzá a hangulat, íme a launch trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)