Hirdetés

Age of Conan: Rise of the Godslayer - Megjelenési dátum

|

Kissé váratlanul ért minket, de napokon belül megjelenik az Age of Conan: Rise of the Godslayer

Hirdetés

Az Age of Conan mindmáig az egyik legszebb MMORPG-nek számít, és a statisztikák szerint a kezdeti esés után lassan de biztosan szállingóznak vissza az elcsámborogott játékosok.

Nos, napokon belül egyel több oka lesz a visszatérésnek, hiszen a Funcom nemrég bejelentette, hogy az első Age of Conan kiegészítő a Rise of the Godslayer május 11-én mutatkozik be a játékosoknak, dobozos illetve digitálisan megvásárolható formában egyaránt. A korábban már általunk is ismertetett Age of Conan: Rise of the Godslayer helyszíneivel és történetével a távolkeleti hangulat megteremtésére törekszik, és a számtalan újdonsága közözz a Tamed Puma social pet is szerepel. ...bármi legyen is az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)