Hirdetés

Age of Conan - Tervek a közeljövőre

|

A Funcom egy bőbeszédű sajtónyilatkozatban kifejtette, hogy milyen újításokra számíthatunk hamarosan az Age of Conan-ben

Hirdetés

A lista természetesen tartalmazza az elvárható "több küldetés"-"több terület" párost, emellett azonban számos, tényleg komoly újítást is terveznek.
Egyrészt finomhangolják a PvP-t: a To the Death névre keresztelt frissítés megnöveli a más játékosok levadászásával nyerhető jutalmakat, ugyanakkor növeli az ezzel járó kockázatot is. Az új Fugitive rendszer ugyanis sokkal könnyebbé teszi azok levadászását, akik sok alacsonyabb szintű társukat teszik el láb alól.
A Kingship nevű update bevezeti az Alliance fogalmát: sok guild egy nagy szövetségbe tömörülhet, ezzel jóval grandiózusabb csatákra nyílik lehetőség. A szövetségek építhetnek speciális Világ Csodákat is, melyek direkt összekötettést jelentenek a felsőbb hatalmakkal (ez, gondolom, azt jelenti, hogy sok csinos bónuszt adnak a tagoknak).

aoc.jpg


Következő a Powerpoint nevű rendszer, mely pontokkal jutalmaz számos tevékenységet (például más játékosok legyőzése, Battlekeep birtoklása, guild tagság), és ezeket a pontokat bónuszokra költhetjük: speciális tulajdonságokra, gyorsabb szintlépésre, fegyverekre és vértekre.
Bővítik a szociális interakciókat is, többek között egy kombó alapú táncrendszerrel, melynek minden lépését hivatásos táncosok segítségével mo-capelték.

Akit érdekel a teljes lista, az itt olvashatja el.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)