Hirdetés

Age of Conan - Új patch és új játéktér

|

Itt az 1.04 -es patch, sok apró finomhangolással, és négy darab vadonat új dungeonnal.

Hirdetés

A norvég illetőségű Funcom továbbra is azon van, hogy a World of Warcraft és a Warhammer Online keresztüzében (nem is beszélve a megszámlálhatatlan egyéb MMO-róll) valahogy életben tartsa az Age of Conan: Hyborian Adventures -t. Ennek szellemében már köztünk van az új patch ami egyszerre javít bugot, finomhangol a játékmechanizmusokon és négy új dungeonnal toldja meg Conan apánk földjét, főként a maximum, lvl80-at elért játékosok kegyeit lesve. Így tehát mostantól a Thunder River -ben mászkálók egy Slaughterhouse Cellar és egy Xibaluku nevű új, nyolcvanasoknak szóló instára bukkanhatnak, melyek közül az előbbi szólóban az utóbbi pedig csoportosan művelhető.  Megnyitotta kapuit a Black Ring Citadel Wing 3 (raid csakis), a  Cralde of Decay pedig szintén egy csoportos insta, lvl43 szintűeknek. Felsorolni is nehéz lennek a sok-sok oldalon keresztül részletezett egyéb változásokat, ezért inkább az ezt keretbe foglaló Age of Conan fórumbejegyzésbe invitálnék mindenkit.

Jeee! Most két napig megint lesz itt mit csinálnom!

age-500.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)