Hirdetés

Age of Conan: Ymir's Pass trailer

|

Az eddigi legnagyobb update megérkezett az Age of Conan: Hyborian Adventures-hoz, amiből már trailer is készült

Hirdetés

Eddig sokan és sokféleképp próbáltak már konkurenciát állítani a World of Warcraft-nak, több-kevesebb sikerrel. Főleg így nehéz a dolog, ekkora hype közepette, mint amivel jelenleg is szembesülünk a Wrath of the Lich King kapcsán. Azt ugye nem kell bizonygatni, hogy más, nagynevű és valóban minőségi MMORPG alapjátékok önmagukban nem kapnak akkora felhajtást, mint amekkora most esett meg egy "egyszerű" WoW kiegészítővel. Ezen érdemes elgondolkodni! Az utóbbi időkben hiába követték egymást a "WoW-gyilkosnak" kikiáltott MMO-k, mert az általuk elcsábított játékosok csak egy időre szakították meg Warcraft világbeli kalandjaikat. A szívük idővel visszahúzta őket.

 

age.jpg

Az egyik dolog, amiért szeretjük

 

Ugyan ez az eset áll fent az Age of Conan: Hyborian Adventures esetében is. Ahogy bazsowicz kolléga mesélte, az AoC előfizetőinek 40%-a nem sokáig bírta a kiképzést, s ma már újból a WoW-ban raidel és űzi a küldetéseket. Eső után köpönyeg, de msot megérkezett az eddigi legnagyobb, ingyenes update a Funcom játékához, Ymir's Pass néven. Ezzel egy új, 55-62-es szintűeknek szóló és azonos nevű bebarangolható területet is kapunk, (Sőt lesz egy új RAID terület is) amely a fagyos északi istenségről kapta a nevét, akit egyébként saját szemünkkel is láthatunk majd. És íme, itt a trailer is! A kiskutyámat fel merném rá tenni, hogy a Ymir's Pass a Wrath of the Lich King mellett nem fog sok vizet zavarni, de szeretettel várjuk a további, hozzá hasonló ingyenes bővítményeket. Aki pedig erre a kiegészítőre vágyik, elég, ha elindítja Age of conan kliensét, a kieg automatikusan letöltésre kerül.

 

gstv-yimirspass.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)