Hirdetés

Age of Decadence mozgásban

|

Végre mozgásban is megtekinthető az Iron Tower, immáron két éve készülő, ám nem nagyon szépülő szerepjátéka.

Hirdetés

Igaz, ha a történet, a hangulat, a fejlődési és harcrendszer jól kiforrott, programhibák özönétől mentes alkotássá áll össze, akkor bocsánatos bűnnek számít a vizuális elemek háttérbe szorulása.
A Glen Cook regényfolyamából készül oldschool rpg 7 különböző stílusban (nevezhetjük kasztoknak is) játszható végig. 23 képesség között osztatjuk el nehezen megszerzett tapasztalati pontjainkat. 8 fegyvertípus forgatásában jeleskedhetünk, s az esetek jó részében elkerülhető a harc, amennyiben megfelelően kifinomult diplomáciai képességekkel bírunk.
Több, mint 100 küldetés, 22 helyszín (városok,helyörségek,ásatási területek, templomok, kazamaták, stb.), s változatos módon teljesíthető feladatok várják a kalandozókat.
Az akciópontokra épülő harcrendszer (pl. Fallout) pedig a hab a tortán.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)