Hirdetés

Age of Empires 2: Definitive Edition - közel a megjelenés?

|

Az Age of Empires 2 felújított változata korhatárbesorolást kapott.

Hirdetés

2017 augusztusában, a gamescom során jelentette be a Microsoft, hogy készül az Age of Empires 2: Definitive Edition, ami még a 2013-as HD Editionnél is modernebbé teszi az eredetileg 1999-ben megjelent játékot.

Hirdetés

Azóta nem sokat hallottunk róla. Utoljára januárban posztolt ennek kapcsán a hivatalos Twitter fiók, de akkor is mindössze sugallták, hogy hamarosan játszhatunk:

Most az ESRB oldalára került fel az AoE 2: DE korhatárbesorolása, és ez általában azt jelzi, hogy közeleg a megjelenési dátum bejelentése. Figyelünk kipeckelt szemekkel, bár az Age of Empires 4-től egy kicsit jobban lázba tudnánk jönni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)