Hirdetés

Age of Empires 4 - holnap végre a játékmenetbe is bekukkanthatunk

|

Már csak ezért is érdemes lesz holnap figyelni az X019 show-t.

Hirdetés

Augusztusban már volt szó arról, hogy a novemberi X019-en láthatjuk majd először mozgás közben az Age of Empires 4-et. Most már nem csak találgatni kell, teljesen biztos, hogy holnap este megtörténik a nagy leleplezés. 

Hirdetés

Magát a játékot 2017 augusztusában jelentették be, annyit tudunk róla, hogy a Relic fejlesztésében készül el, de azóta elég nagy a csend körülötte. Az Xbox Games marketinges vezetője, Aaron Greenberg azonban nemrég elárulta, hogy az X019 elő adásában ez a játék is helyet kap, sőt most először a valódi gameplayt is megmutatják nekünk, nem csak valami CGI előzetessel szúrják ki a szemünket. 

Érdemes lesz tehát holnap este figyelni a GSO-t, ahol természetesen azonnal beszámolunk majd az X019 show nagy bejelentéseiről, szállítjuk a trailereket, és ahogy azt már megszokhattátok, amint tudjuk, feliratokkal is ellátjuk őket. 

Ti mit vártok az Age of Empires 4-től? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)