Hirdetés

Age of Empires 4 - valószínűleg még ősszel belenézhetünk a játékmenetbe

|

Az E3-at és a gamescomot kihagyta, viszont a Microsoft saját eseményén jó eséllyel ott lesz.

Hirdetés

A Microsoft E3-as sajtókonferenciájának - és az idei gamescom - egyik nagy hiányzója kétségtelenül az Age of Empires 4 volt, amellyel kapcsolatban Phil Spencer, az Xbox divízió vezetője azzal igyekezett nyugtatni a rajongói kedélyeket, hogy idén még hallani fogunk a stratégiai játékról. 

Hirdetés

A német GameStar egyik livestreamjének vendége volt az Xbox marketing menedzsere, Aaron Greenberg is, akinek feltették azt a sok játékost foglalkoztató kérdést, hogy mikor láthatjuk az első Age of Empires 4 gameplayt. Greenberg azt mondta, hogy a novemberi X019 lesz a Microsoft következő eseménye és a rajongóknak érdemes lesz követni, majd a kamerába kacsintva hozzátette, hogy sem cáfolni, sem megerősíteni nem tud semmit. 

Az X019-re november 14-én rajtol el, pont azon a napon, amikor az Age of Empires 2: Definitive Edition is megjelenik, ez pedig tökéletes alkalom arra, hogy a folytatásról beszéljenek. A Microsoft eseménye egyébként november 14. és 16. között zajlik majd a londoni The Copperbox Arénában és a vállalat azt ígéri, hogy erre időzített Inside Xbox lesz az eddigi legnagyobb show. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)