Hirdetés

Jövőre csúszott az Age of Empires: Definitive Edition

|

Mindössze hat nappal a tervezett rajt előtt jelentette be a felújított változaton dolgozó csapat, hogy október 19-én mégsem érkezik meg az Age of Empires: Definitive Edition.

Hirdetés

Miután az E3-on bejelentette a Microsoft Studios az Age of Empires: Definitive Edition érkezését, a gamescomon pedig kipróbálható volt a látszólag közel kész játék, nem számítottunk rá, hogy bármi is az októberi megjelenés útjába férkőzik majd. A készítők viszont nem voltak elégedettek a végeredménnyel, így elhalasztották a megjelenést.

Hirdetés

Egy tegnapi blogposztban arról írt a Forgotten Empires csapata, hogy azt RTS-ek az eredeti Age of Empires megjelenése óta eltelt húsz évben folyamatosan fejlődtek, a játékosok jelenlegi elvárásai pedig ehhez igazodnak a felújított változat esetében is.

"Így azzal a kihívással kerültünk szembe, hogy nem azt az élményt szeretnénk újraalkotni, amilyen *valójában* volt a játék, hanem amilyennek emlékszünk rá. Hogyan modernizálhatnánk egy játékot, miközben megőrizzük az első találkozás élményét?"

- tették fel a kérdést, aminek a megválaszolásához úgy tűnik, nem volt elég a fejleszési időszak.

Ezért az Age of Empires: Definitive Edition végleges megjelenését előre láthatólag 2018 elejére halasztották, most pedig egy zárt bétát indítanak útjára, hogy a rajongói visszajelzések alapján tovább csiszolhassanak a játékon. Így egyébként sem a számos bejelentett Age of Empires felújítás, sem az új rész nem jelenik meg a sorozat huszadik évfordulójának évében.

Szerintetek jól döntöttek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)