Hirdetés

A Valve hibája, hogy nem jön Steamre az Age of Empires: Definitive Edition

|

Legalábbis ezt állítja a Microsoft, akik hirtelen nagyon fontosnak tartanak olyan dolgokat, ami egyáltalán nem érdekelte őket eddig.

Hirdetés

Február 20-án jelenik meg az Age of Empires: Definitive Edition, ami remek időtöltésnek ígérkezik, amíg az AoE 4-re várunk. Legalábbis azoknak, akik Windows 10-et használnak, a játék ugyanis csak itt lesz elérhető a Microsoft Store-on keresztül.

Hirdetés

A játék producere, Jörg Neumann most a német GameStarnak adott interjút, amiben elmondta, hogy az Age of Empires: Definitive Edition az Xbox Live rendszert használja majd, amit jelenleg a Steam nem támogat. Neumann szerint ez a legfőbb oka, hogy a játék nem jön Steamre, hiszen így a két platform játékosai nem tudnának együtt játszani.

Vannak bizonyos dolgok, amik fontosak számunkra, és a multiplayer játékoknál garantálni akarjuk, hogy a rajongók együtt tudnak játszani. Éppen ezért nem elfogadható a számunkra, hogy ha két játékos két különböző helyen veszi meg a játékot, akkor ők - valamilyen különleges okból - nem tudnak együtt játszani. Ezzel abszolút nem értünk egyet, és hogy ezt biztosítsuk, Xbox Live-ot kell használnunk.

Ez két okból is furcsa. Egyrészt mert korábban is számos olyan játék volt, amiben nem tudtak együtt játszani a Microsoft Store-os és és Steames vásárlók, másrészt pedig mert ez egyébként nem lehetetlen, hiszen a Killer Instinctnél is megoldották, hogy össze tudjanak csatlakozni a játékosok. Szóval lehet, hogy meg kéne kérdezni az Iron Galaxy-t, hogy hogyan oldották meg ezt a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)