Hirdetés

Age of Empires: Definitive Edition tesztek - hány pontot ér a polírozás?

|

Ma jelenik meg a klasszikus stratégia, az Age of Empires kipofozott változata, ezzel együtt pedig megérkeztek az első pontszámok, amik vegyes képet festenek az új kiadásról.

Hirdetés

Eredetileg már tavaly meg kellett volna jelennie az Age of Empires: Definitive Editionnek, azonban a felújított változaton dolgozó csapatnak több időre volt szüksége, nem voltak elégedettek ugyanis a végeredménnyel, ezért elhalasztották a megjelenést. 

Hirdetés

A 4K-s látvánnyal, online többjátékos móddal, narrációval kiegészített kampányokkal,újrarögzített zenékkel és más fejlesztésekkel felvértezett Age of Empires: Definitive Editiont mától bárki beszerezheti, de mielőtt akárki így tenne, még érdemes megvizsgálni, hogy mit gondol róla a sajtó. Az értékelések többségének bejött a leporolás, de akadnak kevésbé elégedettek is. 

Windows Central - 4.5/5
PCWorld - 4/5
Destructoid - 8
Stevivor - 7
GameSpew - 80%
IGN italia - 76/100
TrustedReviews - 3.5/5
PCGamesN - 8
GameStar (német) - 79/100
Press Start - 8
AusGamers - 7.5
Twinfinite - 60/100
SpazioGames - 7

Ezek alapján mindenki döntse el, hogy a Microsoftnak érdemes volt-e rábólintania a felújított verzióra. Mi is ezt fogjuk tenni a készülő tesztünkben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)