Hirdetés

Így ünnepli a karácsonyt az Age of Empires II: Definitive Edition

|

Akik a történelmi hűsége miatt játszanak a játékkal, azoknak nem tetszik majd a frissítés, de ha egy pár jópofa téliesített textúrával karácsonyi hangulatot idéznétek meg a játékon belül is, akkor ez a ti napotok.

Hirdetés

Egyáltalán nem szokatlan jelenség, hogy karácsony táján a játékok is ünnepi kinézetet öltenek magukra, hogy a szünetben a játékot választó gamereknek egy percig se kelljen kizökkennie a fenyőfák és rénszarvasok bűvöletéből. A nemrég megjelent Age of Emipres II: Definitive Edition most szintén kapott egy frissítést, amivel téli hangulatot varázsolhatunk a felújított RTS-klasszikusba.

Hirdetés

A fejlesztők egy ingyenes mod formájában szeretnének kedveskedni a stratégiák szerelmeseinek, így néhány textúra lecserélésével immáron a történelmi ütközeteket is átjárhatja a karácsony szelleme. A mod bekapcsolásával a fákon és a szárazföldeken hófoltok jelennek meg, a munkásaink nem gyümölcsbokrokból, hanem ajándékos dobozokból szedik betevő falatot, a nyílvesszők helyett jégcsapokat lőnek ki íjászaink és a katapultok hatalmas hógolyókkal döntik le a várfalakat.

Noha megkérdezett történész-szakértőink állítása szerint valójában soha nem volt szerepe a karácsonyi cukorkáknak a középkor hadviselésében, mi azért örömmel vettük, hogy a fejlesztők megleptek minket egy ilyen aprósággal. 

Nektek mi volt a kedvenc karácsonyi videojátékos eseményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)