Hirdetés

Age of Empires 2 HD - már készül az új kiegészítő

|

A Microsoft bejelentette, hogy ismételten bővíti a régi idők nagy stratégiai klasszikusának leporolt változatát, vagyis az Age of Empire II HD-t.

Hirdetés

Az Age of Empires 2 HD kiadása egy újabb tekintélyes méretű csomaggal bővül - adta tudtunkra a Microsoft az Age of Empires Blogon. 

A kiadó egy sor frissítést ismertetett a posztban, valamint bejelentette az új bővítményt is, amelyben egyetlen képkockát (lenti kép) szúrtak be pár teveíjásszal a középpontban. Sajnos nem kaptunk további információt azzal kapcsolatban, hogy mire is számíthatunk pontosan az Age of Empires II HD bővítésétől, de a közleményből az derül ki, hogy új civilizációk, kampányok, játékmódok, egységek és más nyalánkságok biztosan lesznek... akárcsak bármelyik stratégia kiegészítésében. A fejlesztést ugyanaz a csapat, a Forgotten Empires végzi, akik a The Forgottent is készítették.

A Microsoft szerint az egyelőre név nélküli csomag hű marad az eredeti játék szellemiségéhez, ugyanakkor előre mozdítja a franchise-t is, de a dátumról csak annyit hallottunk, hogy "még az idén". 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)