Hirdetés

Age of Empires II HD: Rise of the Rajas – kibővült a klasszikus, itt az előzetes

|

Kijött a legújabb kiegészítő, a 17 éves stratégiához, melyben Délkelet-Ázsia harcos törzseit vihetjük csatába.

Hirdetés

Sokunk gyerekkorában ott virít az Age of Empires franchise és belegondolva, hogy már 17 éves a játék, joggal érezhetjük öregnek magunkat. Pláne úgy, hogy a játék újra és újra hoz valami újat. Tavaly kaptuk meg a The African Kingdoms kiegészítőt, tegnap pedig elérhetővé vált a Rise of the Rajas.

A készítők körülbelül 20 órányi mókát ígérnek egyjátékos módban, négy új kampány küldetéssel és négy új birodalommal, ezek a burmai, a khmer, a maláj és a vietnámi civilizációk.

A Forgotten Empires vezető grafikusa, Bert Beekman szavai igazán meghatóak.

... Hónapok munkájával sikerült mindent összehoznunk: a történetláncot, az új területeket, az új egységeket, lenyűgöző építészeti remekeket és az egzotikus hangokat. Minden amit a kiegészítő tartalmaz egyrészt nagyon ismerős lesz a játékosoknak, ugyanakkor új és üdítő. Ha van valaki, aki együtt nőtt fel a sorozattal, annak biztosan nagy élmény lesz, ilyen módon visszatérni a gyerekkorába.

A Rise of the Rajas kiegészítő már letölthető PC-re, mindössze 10 dollárért (kb. 3000 Ft).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)