Hirdetés

Age of Empires 2 HD - a magyar nép és Drakula is jön

|

Az Age of Empires második részének újrakevert kiadása megkapta első kiegészítőjét, amit már tölthettek is a Steamről.

Hirdetés

Az Age of Empires 2 HD kiadása ma egy tekintélyes kiegészítő csomaggal bővült. A The Forgotten névre keresztelt első kiegészítő 8,99 euróért lehet a tiétek, vagy csomagban is bezsebelhetitek az alapjátékkal együtt.

Nézzük is mit nyertek, ha beruháztok a The Forgotten kiegészítőbe. Kezdésnek rögtön itt van 5 új civilizáció: olasz, szláv, indiai, inka, és magyar. Ezzel az ötössel meghódíthatjátok a többjátékos térképeket is, de aki inkább egyedül játszana és új történeteket élne át, annak is lesz mit csinálnia: négy teljesen új hadjárat érkezett. Vegyél részt Alaric király, a Sforza család, Bari vagy Drakula történetében. Utóbbi egyébként nem vérszívó, nem is csillog szépen.

A csomag tartalmaz még új módokat, technológiákat és Twitch.tv streamelési lehetőséget. Ti beszerzitek a The Forgotten kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)