Hirdetés

Age of Empires II - jön a HD Edition

|

Mostanában egyre gyakrabban hallunk régebbi játékokat leporoló hivatalos újrakiadásokról, így most az igazi klasszikus RTS, az Age of Empires II is visszatérhet közénk.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy Steamre viszi minden idők egyik legsikeresebb valósidejű stratégiáját, az 1999-ben megjelent Age of Empires 2-t. Az új kiadás mind az alapjáték, mind a The Conquerors kampányát tartalmazza majd, multiplayerrel együtt.

A Hidden Path (Defense Grid, CS:GO) jóvoltából felújított Age of Empires II (amelyhez egyébként még ingyenes kiegészítő is érkezett nemrég) 1080p felbontáson is futhat, új textúrákat, feljavított fény-, tűz- és vízeffekteket kap, leszek achievmentek, leaderboardok és Cloud támogatás is, amellett, hogy megoszthatjuk saját készítésű anyagainkat a netes közönséggel. 

Az új kiadás április 9-én érkezik (előrendelőknek kedvezményesen négy nappal előbb), némiképp megnövekedett gépigénnyel, bár valószínűleg nem jelent majd gondot: 1,2 GHz-es processzor, 1 GB RAM, és Direct X 9.0c-t támogató videokártya (legalább 900x600-as felbontás) szükségeltetik a futtatáshoz, valamint 2 GB szabad hely a merevlemezen. Ebbe azért már nem rokkan bele senki, a nosztalgia élménye ugyanakkor csodás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)