Hirdetés

Age of Empires III: Complete Collection közeleg

|

A Microsoft egy csomagban kínálja megvételre a teljes Age of Empires III kollekciót.

Hirdetés

Szeptember 15-től érdemes majd az üzletek polcain keresgélni az Age of Empires III című alkotást, valamint az Age of Empires III: War Chiefs, illetve Age of Empires III: The Asian Dynasties kiegészítőket tartalmazó pakk után.



A szépemlékű Ensemble Studios utolsó PC-s alkotásáról van szó (bár a The Asian Dynasties a Big Huge Games műve), mégpedig egy valós idejű stratégiai játékról a gyarmatosítás korában. Hacsak emlékezetem nem csal, az alapjáték 3, a kiegészítők pedig további 1-1 hadjárattal kötnek le néhány nap/hét erejéig. Ha ezeket sikerrel abszolváltuk, akár nehezebb fokozaton is, érdemes lehet egy kis időt a skirmish pályákkal eltölteni, amennyiben pedig úgy éreznénk, hogy már elsajáttottuk az összes trükköt, akkor nyugodtan veselkedjünk neki az online összecsapásoknak, hiszen a Microsoft ígérete szerint a fejlesztőcsapat felszámolása ellenére a szervereket életben tartják.



Az Age of Empires III: Complete Collection a tengerentúlon 49,95 dolláros, Európában pedig 54,99 eurós áron kerül forgalomba. Hiába no, az amcsik hozzánk képest szegények, akár a templom egere.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)