Hirdetés

Age of Empires III: Definitive Edition és Amnesia: Rebirth - ezzel játszunk a hétvégén

|

A külvilág nyálkás szürkesége helyett még az is csábítóbb alternatívának tűnik, ha a sarkunkban lohol egy rémséges szörnyeteg.

Hirdetés

Házon belül végzett legfrissebb felmérésünk rávilágított a tényre, hogy pillanatnyilag nincs olyan játék, amelyik a teljes szerkesztőséget a bűvkörébe tudná vonni. Főként ennek köszönhető, hogy ezen a hétvégén is különféle műfajok széles skálájából válogattunk, így van, aki tizenéves stratégia felújított kiadásában leli örömét, mások kőkemény horrorban és multis lövöldözésben eresztik ki a gőzt, de a mobilplatformokra tervezett alkotások kipróbálásától sem riadunk vissza.

Osszátok meg ti is bátran velünk, hogy mi pörög nálatok épp, milyen újdonságra sikerült rácsúsznotok, melyik régi kedvenc szirénhangjának vagytok képtelenek ellenállni. Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek mivel érdemes játszani, és melyik játék az, ami tapasztalataitok szerint ablakon kidobott pénz csupán.

Hirdetés

mazur - Remélem, hogy nem így lesz, de jó eséllyel a hétvégén sem fogok tudni leszakadni a Hadesről. Mondjuk nem vagyok túlságosan meglepve, mert a Supergiant Games azon nagyon kevés csapatok egyike, amelyik olyan stabilan szállítja a kiváló játékokat - ráadásul önismétlés helyett mindig más műfajban - mintha mi sem lenne ennél könnyebb és természetesebb. Szóval teljesen odavagyok, jó pár órám benne van már a Hadesban és ugyan még mindig esek-kelek, de így is alig várom hogy (fél szemmel idegesen nézve az órát) újra nekimenjek, csak még egy kört, de tényleg egy legutolsót.

HP - A Black Ops Cold War béta dupla XP-vel csábít, de közben befutott a Ghost of Tsushima többjátékos módja, amit azért nem hagyhatok figyelmen kívül, szóval igyekszem a kollégákat becsábítani egy közös öldöklésre, mert próbálgattam egyedül az élményt, de hamar reménytelenné válik a helyzet. Ez persze egy coop mód esetében annyira nem meglepő, szóval cimborákat keresek a kardélre hányáshoz, és kipucoljuk a mongolokat minden dimenzióból.

Szabi - Szegény, törékeny lelkemet megviselte az Amnesia: Rebirth tesztelése (a tapasztalatokat hamarosan olvashatjátok), úgyhogy most valami nagyon könnyed élményre vágyom. Erre tökéletes a retró bakancslistám takarítása, tehát le is szedtem a GoG-ról a Warcraft II-t, hogy egy újabb kimaradt klasszikussal rehabilitálódhassak.

Szada - Nemrég sikerült PlayStation 4-en pótolnom a Journey-t, ami hatalmas élmény volt, így elhatároztam, hogy bepótolom a fejlesztőcsapat (Thatgamecompany) többi játékát is. Mivel PC-n most nem nagyon van időm játszani, ezért úgy döntöttem, hogy a mobilokra készített 2019-es címük, a Sky: Children of the Light lesz a következő egy Androidos telefonon (természetesen a Flower és Flow sem fognak kimaradni). 

Mocsy - Hosszú idő után végre rászántam magam, hogy a komolyabb AAA játékok mellett megnézzek valami könnyedebb indie címet. A The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos tökéletes választásnak bizonyult, körökre osztott harcrendszere, fergeteges dialógusai és vicces karakterei már vagy harminc órája lekötik a figyelmemet. Ráadásul komoly kihívást is jelent még normál fokozaton is, ez az a játék, amiben még a legkisebb varázsital és legutolsó védekezőmágia is képes megfordítani a csata kimenetelét. Aki szeretne egy igazi, klasszikus oldschool RPG-t, az tegyen vele egy próbát, nem fogja megbánni.

Kivi - Call of Duty fog pörögni, ami a csövön kifér. Egyrészt a Modern Warfare bővült egy újabb fegyverrel, másrészt pedig a Cold War béta végre PC-n is elérhető, igyekszem belőle kihozni a legtöbbet a hétvége alatt.

Csirke - Rá kéne nézni mindenképp a Ghost of Tsushima: Legendsre, szóval valószínűleg katanával a kezemben fogok majd rohangálni. 

Chava - Miközben e sorokat írom, már csak három epizódnyira vagyok attól, hogy befejezzem a The Boys második évadát, ezért addig nem is térek vissza a felújított Age of Empires III-hoz, amíg le nem daráltam a maradékot is.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)