Hirdetés

Age of Empires III??? - helyesbítés!

|

Néhány napja, egészen pontosan 15-e óta terjed egy hír, miszerint az Ensemble az Age of Mythology mellett dolgozik az Age of Empires III-on is, mely az Age of Discovery nevet kapta. A játék az első hírek szerint ugyanazt a 3D-s grafikus motort használja majd, mint az AoM, és valamikor 2003 elején kerül a boltokba. Röviddel a hír felröppenése után kiderűlt (Michael McCart - az Ensemble Online pletykáiért felelős embere által), hogy egy német játékmagazin félreérthető címlapja okozta a félreértést. A címlap, még azelőtt készült, mielőtt bejelentették volna az AoM-met. Szóval az már biztos, hogy egyelőre az Ensemble Studios nem dolgozik az Age of Discovery-n, csak és kizárólag az Age of Mythology fűti őket!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)