Hirdetés

Age of Empires III: The War Chiefs - nevet kapott a kiegészítő

|

Már jóideje tudjuk, hogy Age of Empires III addon közeleg, azonban mindeddig nem tudtuk, hogy milyen néven is keressük majd. Az Ensemble Studios vezető designere a napokban adott interjújában felfedte, hogy a kiegészítő nevet kapott: Age of Empires III: The War Chiefs. A sorozat harmadik részének első kiegészítőjében a három ősi amerikai kultúra egyinkének állhatunk az élére, feladatunk pedig birodalmunk kiterjesztése, majd az egész környező területek irányítása. Az Age of Empires III: The War Chiefsben rengeteg új játékelem kap majd helyet, így például az új civilizációk, új kampány, eddig nem látott pályák és egységek. Emmellett a már meglévő kultúrákat is kiegészítik egy-két érdekes újítással. Az addon megjelenése idén ősszel várható. A fent említett interjú itt olvasható.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)