Hirdetés

Age of Empires - izgalmas bejelentésre készül a Microsoft

|

A márciusi Inside Xbox komoly meglepetéseket tartogathat a rajongóknak.

Hirdetés

Az Age of Empires felújított változata miatt nem dobtuk el az összes modern RTS-t, de talán több is van még ebben a franchise-ban, mint néhány béna HD változat.

Hirdetés

A kiadó még 2017-ben jelentette be, hogy a Relic dolgozik a sorozat következő részén, azóta viszont elég nagy volt a csend, pedig sokan kíváncsiak például arra, hogy esetleg Xboxra is megkapjuk-e az RTS-t. A Definitive Edition évfordulóján a csapat közösségi menedzsere nem csak azt jelentette be, hogy milyen javítások és újítások érkeztek a játékhoz a 8. frissítéssel, hanem azt is elárulta, hogy a következő Inside Xbox során lesz egy "nagyon izgalmas" bejelentés.

Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudjuk, de most, hogy már billentyűzet és egér támogatással is rendelkezik az Xbox One, egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a konzolra költözne a legendás stratégia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)