Hirdetés

Age of Empires IV - nem lesznek mikrotranzakciók

|

Az alkotók szerint egy RTS-be nem lehet mikrotranzakciót tenni, viszont DLC-ket és kiegészítőket terveznek a megjelenés után.

Hirdetés

Az X019-en végre még több érdekességet megtudhattunk az Age of Empires IV-ről, mivel nem csak egy új előzetesen, de egy fejlesztői videón is ismerkedhettünk a legendás széria legújabb darabjával. Persze a nagy várakozás utáni start után keserű szájízt hagyna, ha erőltetett mikrotranzakciókkal kéne bajlódnunk, de a fejlesztők szerint emiatt nem kell aggódnunk. 

Hirdetés

Adam Isgreen kreatív vezető elmondta, hogy mikrotranzakció nagyon messze áll egy valósidejű stratégiai játéktól, ezért a fejlesztés során még a gondolatától is elzárkóztak. A DLC-kkel és kiegészítőkkel már egészen más a helyzet, viszont ezekhez is szeretnék kikérni a rajongók véleményét:

"Míg határozottan vannak ötleteink, hogy merre szeretnénk menni az Age 4 megjelenése után a kiegészítőkkel és hasonló tartalmakkal, de ezeknek egy jó részét a közösség és a játékosok igénye szerint alakítjuk majd, hogy ők merre szeretnék terelni a játékot."

Egyelőre sajnos még nem sokat tudunk arról, hogy mikor próbálhatjuk ki az Age of Empires IV-et, de a látottak alapján a játék főbb mechanikái már kezdenek körvonalazódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)