Hirdetés

Age of Empires IV - rengeteg mód lesz arra, hogy az új játékosok megtanulhassák a taktikák alapjait

|

A fejlesztők szeretnék, ha nem csak a rutinos hadvezérek találnák meg a számításaikat az ikonikus RTS sorozat következő részében.

Hirdetés

Az X019-en bemutatkozott az Age of Empires sorozat negyedik részének előzetese, ami alapján bizony egy gyönyörű történelmi stratégiai játékkal lesz dolgunk, melyre oly régóta vágyunk már. A fejlesztők persze nem csak a tősgyökeres rajongókra számít, így azon dolgoznak, hogy az RTS  sorozatban viszonylag járatlan egyének is gyorsan fel tudják venni fonalat.

Hirdetés

A konferencián Adam Isgreen mesélt arról, hogy szeretnék, ha az AoE4-gyel az új játékosoknak is egy csábító alkotást tehessenek le az asztalra, ahol ugyanúgy van sikerélménye mindenkinek, ezt pedig olyan tutorial rendszerrel szeretnék elérni, amely felkészít minden szituációra, ami a játék közben adódhat.

Az Art of War szekcióban rengeteg szcenáriót készítenek elő, melyek különböző taktikákat tanítanak meg a kezdőknek, például azt, hogyan kezeljük, ha az ellenfél a játék korai részében támad ránk. 

"Rengeteg mindent fordíthatunk előnyünkre annak érdekében, hogy játékosokat csábítsunk ehhez a műfajhoz, amire régebben nem volt lehetőségünk"

Isgreen azt is elmondta, hogy a kampányban olyan elemeket és sarokpontokat építenek, amiket nemhogy Age of Empiresben, de tudomása szerint még egy RTS-ben sem láthattunk korábban. Egy X019-en bemutatott videóban több fejlesztő is mesélt arról, hogy a sorozat negyedik részével szeretnének a mai kor igényeihez igazodni.

Ti mit gondoltok, hogyan lehet modernebb majd egy valós idejű stratégia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)