Hirdetés

Bezárt az Age of Empires Online

|

Végleg lehúzta a rolót a Microsoft kiadásában 2011-ben indult free-to-play stratégiajáték, az Age of Empires Online.

Hirdetés

A free-to-play Age of Empires Online még 2011-ben indult a Robot Entertainment és a Gas Powered Games gondozásában, majd 2013 januárjában jelentették a fejlesztők, hogy nem készítenek több tartalmat az online stratégiájukhoz, de továbbra is támogatják azt.

Már akkor éreztük, hogy hamarosan beadja a kulcsot a játék, de az Age of Empires Online egészen idáig bírta szuflával, július elsején végleg bezártak a szerverek. A hivatalos blogon az illetékesek megköszönték a támogatást a felhasználóknak és érdekességképpen megosztottak velünk egy infografikát, amiben a játék egyébként elképesztő statisztikáit mutatták be.

Az eltelt időszak alatt a játékosok több mint 524 millió egyjátékos küldetést és 13 millió multis missziót teljesítettek, 2 millió arénamérkőzést játszottak és 2 milliárdnál is több Empire pontot zsebeltek be.

Stílusosan a fejlesztők mondataival búcsúzunk az Age of Empires Online-tól: "Egyszer minden jónak vége szakad, most elérkezett az AOEO ideje is. A barbár hordák utoljára lovagolnak a naplementébe."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)