Hirdetés

Age of Empires Online - Persian Overview trailer

|

AZ indulás után, amelyben a görögök és az egyiptomiak voltak benne megjelent az első új civilizáció.

Hirdetés

Ezek pedig nem mások. mint az Age of Empires Online perzsái - rengeteg érdekes technológiáva és kalanddal - s persze új helyszínekkel és egységekkel. 

Legfőbb érdekességük az újfajta gyalogos-típus, amely képes a harci módszereit változtatni. Ezek az Immortals, akik közelharci fegyvereket is tudnak, de ha kell átváltanak íjra. A perzsa ostromtornyok is nagyon jók íjazásban, igazi nyílvessző-felhőt küldenek az ellenfélre. Még további érdeksségeket is láthatunk, oylan épületeket, amelyekben bónusz dolgokat ki és be lehet kapcsolni. Az Age of Empires Online perzsa civilizációja most féláron kapható, 800 MS pontért hozzá lehet jutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)