Hirdetés

Age of Empires Online - Video Blog #1

|

Chris Taylor és a Gas Powered Games már megint valamiben sántikálnak...

Hirdetés

Többek között ők készítik ugyanis az Age of Empires Online-t, amely az egyik példája a Microsoft PC-t támogató "politikájának".

A játék szorgalmasan készül, sőt a bétájára is lehet jelentkezni. Ehhez a video-bloghoz összegyüjtöttek egy marketingest, egy fejlesztőt és egy producert, hogy találjanak ki valamit. Amit kapunk az egy apró 300-as fricska Master Chief rezzenéstelen részvételével, egy kis duma a 3 dude között és végül azért egy kis ingame jelenet is befigyel - bár ez sem az a szokásos. Mindenesetre, akik várják a játékot, most talán picivel többet megtudnak róla, akik meg nem, azok legalább próbáljanak nevetni a fárasztó poénokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)