Hirdetés

Age of Mythology: Extended Edition bejelentés - mítikus lények új köntösben

|

Májusban újjáéled a Microsoft 2002-es klasszikusa, az Age of Mythology. Máris karácsony lenne?

Hirdetés

A múltkori találgatásnak egyenesen a Microsoft vetett véget: Steamre tart az Age of Mythology: Extended Edition, a mára már megszűnt Ensemble Studios legendás stratégiájának kibővített és feljavított változata.

Az Age of Empires II HD csak a kezdet volt, most az Age of Mythology: Extended Editionnek kell bizonyítania létjogosultságát. Nézzük, hogy mit is kapunk a pénzünkért cserébe: a kibővített kiadás az alapjátékot, az Age of Titans kiegészítőt és a Golden Gift kampányt rejti, de teljes Steam Workshop és HD monitor támogatást, Twitch integrációt, natív Windows 7/Windows 8 támogatást, jobb megfigyelő módot és más újdonságokat is remélhet a nosztalgiára éhes rajongó.

Elég suta újrakiadás lenne az Extended Edition, ha nem pofozták volna ki a küllemét is, ezért a látványt minden szempontból szebbé varázsolták: előtérbe került a napszakok váltakozása, fejlődött a renderelés, a víz, az árnyékok, a fények és a környezet megjelenítése, amelybe besegít sok más mellett az anti-aliasing is.

Az Age of Mythology: Extended Edition még április elején elővásárolható lesz korai hozzáféréssel, május első napjaiban pedig elvileg már a teljes változatot élvezhetjük. Pár kép még a végére, hogy szebb legyen a nap:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)