Hirdetés

Visszatérhet az Age of Mythology franchise?

|

Úgy tűnik, hogy az Age of Empires után egy másik legendás stratégiának is folytatást ad a Microsoft.

Hirdetés

Nem mondhatjuk azt, hogy a Microsoft az Age of Mythology felé sem nézett a 2002-es megjelenése óta, hiszen 2014-ben kaptunk egy Extended Editiont, 2016-ban pedig megérkezett a második kiegészítő is Tale of the Dragon címen. Azonban a játék rajongói jogosan érezhetik azt, hogy nincsenek elkényeztetve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy ez a jövőben megváltozhat, ugyanis Adam Isgreen, az Age of Empires játékok fejlesztésének kreatív vezetője nemrég kifejtette az Eurogamernek adott nyilatkozatában, hogy milyen nagyszerű látni, mennyien szeretik a mai napig az Age of Mythologyt. Hamarosan össze is hoznak egy patchet az Extended Editionhöz, amellyel befoltoznak néhány rést és kijavítanak pár dolgot. Ezt követően jött azonban a legérdekesebb rész, mivel Isgreen elmondta, hogy miután végeztek az Age of Empires részek Definitive Edition kiadásaival és a negyedik rész is kigördült (még idén kapunk róla infókat), akkor megnézik, hogy mihez tudnak kezdeni a Mythologyval. Mivel ők is szeretik, ezért biztosan nem fogják maguk mögött hagyni, kitalálják majd, hogy mihez kezdhetnének vele. 

Lehet, hogy kapunk egy Age of Mythology: Definitive Editiont? Vagy egy folytatást? Esetleg mindkettőt? Ti melyiket szeretnétek a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)