Hirdetés

Age of Mythology - 12 év után új kiegészítő érkezik

|

Az Age of-sorozat felújított változatai úgy tűnik, nagyon bejöttek a Microsoftnak: az Age of Mythology Extended Edition is kap egy kiegészítőt.

Hirdetés

Bár az Age of Empires-sorozatot eredetileg készítő Ensemble már hat éve bezárt, a Microsoft nemrég újra előásta a széria közönségkedvencnek számító darabjait, és az Age of Empires 2 HD mellett kiadta az Age of Mythology: Extended Editiont is. Miután a második rész felújított változatához bejelentettek egy kiegészítőt The African Kingdoms néven, a mitikus lényekkel megspékelt stratégiához is új tartalmi csomagot lepleztek le.

A szériát jelenleg gondozó Forgotten Empires és a Skybox Labs kettőse október 2-án, egy livestreamben fog többet elárulni az új kiegészítőről az Age of Empires Twitch-csatornáján. Addig is elmondták, hogy az utolsó kiegészítőt röpke 12 évvel követő csomag az Age of Mythology: Tale of the Dragon címet viseli, és központi témája a kínai mitológia lesz. Ha eddig nem ástátok volna bele magatokat az Age of Mythology: Extended Editionbe, vagy csak nem vagytok benne biztosak, jó lett-e vagy sem, itt találjátok róla a tesztünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)