Hirdetés

Age of Wonders 3: Deluxe Edition - a 2019/08-as GameStar teljes játéka

|

Ebben a hónapban a Heroes of Might and Magic nagy ellenlábasával kedveskedünk nektek, ráadásul nem is az alap, hanem rögtön a DLC-kkel tömött változattal!

Hirdetés

Az Age of Wonders sorozat rajongóinak több mint egy évtizedet kellett várniuk arra, hogy feltámadjon a széria, a Triumph Studios pedig 2014-ben meglepte őket egy remek körökre osztott stratégiával, a tökéletesen elnevezett Age of Wonders 3-mal.

Hirdetés

A 4X stratégiai játékok jeles képviselője szinte végtelen újrajátszási lehetőséget kínál a véletlenszerű térképgenerálásnak köszönhetően, ráadásul a kampányát két oldalon is végigjátszhatjuk, ami fordulatos sztorit és rengeteg harcot garantál a műfaj kedvelőinek. Az Age of Wonders 3 mindezeken felül szerepjátékos-elemekkel is rendelkezik, így választhatunk fajok és kasztok között, valamint kedvünkre szerkeszthetjük a hősünket (beleértve az öltöztetését, a tárgyakkal való felruházását, a szintlépését és a képességeit is). 

A magazinhoz csomagolt GOG-os kiadás persze nem véletlenül kapta a Deluxe Edition elnevezést, ugyanis az alapjáték, a háttérképek, a bestiárium, az avatarképek, a koncepciórajzok és a címerek mellett helyet kapott benne a terjedelmes és önállóan is futtatható Dragon's Throne kiegészítő, a kétórás soundtrack Michiel van den Bos (Unreal, Deus Ex, Overlord, Age of Wonders) komponálásában.

Bár a körökre osztott összecsapások és a térképek kifejezetten jól néznek ki, az Age of Wonders 3 gépigénye pedig még ezzel együtt is baráti tudott maradni. A futtatáshoz legalább egy E6600-as Intel Core 2 Duo processzorra, egy GeForce 8800-as vagy ATI Radeon HD 3870-es videokártyára, 2GB RAM-ra és 10GB tárhelyre lesz szükségetek.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása (mivel nem steames, hanem GOG-os), némileg eltér: Keressétek a magazinban található Plus kódot, majd azt az adott lapszámnál aktiváljátok be a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd a GoG honlapjára ellátogatva válthattok be, miután kipipáltátok, hogy nem vagytok robotok és rákattintottatok a "Continue" feliratú gombra. FONTOS: a kód augusztus 16. és október 17. között aktiválható, úgyhogy ne késlekedjetek a beváltásával!

A GameStar 2019/08-as számát 2019. augusztus 16. péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)