Hirdetés

Age of Wonders III: Golden Realms - jön az első kiegészítő

|

Öt és fél hónap telt el az alapjáték megjelenése óta. Ideje leporolni jól bevált taktikánkat, mert folytatódik a csodák kora.

Hirdetés

Míg a remekül sikerült Age of Wonders III teszt megírására több mint egy évtized után keríthettünk sort, addig a kiegészítőre még hat hónapot sem kell várnunk.

Golden Realms alcímmel ellátva érdemes majd szeptember 18-tól a boltok polcain keresni a birodalomalapítás gondolatát dédelgető félszerzetek köré felhúzott kampányt, valamint három további szcenáriót, két tucat új egységtípust, kígyóember ellenfeleket és félszáz mágikus ereklyét, vadmágia-osztályt, gerillataktikát támogató képességeket, és számtalan egyebet tartalmazó expanziót.

A bejelentéshez egy 18 perces fejlesztői napló is társul, amihez pattogatott kukoricát és kólát ajánlunk. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)