Hirdetés

Age of Wonders III - jó móka a pályaszerkesztő (videó)

|

A holland Triumph bemutatja, mire is képes szakértő kezekben a legújabb játékukhoz mellékelt editor.

Hirdetés

Az Age of Wondershez hasonló körökre osztott stratégiákba könnyű belefelejtkezni, főleg a jól ismert "csak még egy kör" szindróma miatt. Aki pedig annyira belemerülnne a harmadik részbe, hogy kifogyna a játékkal együtt érkező tartalomból, nos... az gyárthat magának még többet.

Az Age of Wonders III-hoz ugyanis jár egy pályakészítő, aminek segítségével készíthetünk egy- és többjátékos térképeket is. Az alapvető, a táj alakítására szolgáló funkciók mellett elhelyezhetünk a játékos és a gép által irányított városokat, vagy semleges szörnyeket is.

Testreszabhatjuk a szabályok jelentős részét is, például a győzelmi kondíciókat, a hősök maximális szintjét, de belenyúlhatunk a különböző frakciók diplomatikus viszonyaiba is. Aki pedig ennél bonyolultabb munkafolyamatokkal is szívesen megpróbálkozna, az különböző szkripteket is készíthet. Az igazán kreatívak pedig egy saját kampányt is készíthetnek, karakterekkel, és átvezető animációkkal kiegészítve.

Ti szoktatok ilyenekkel szórakozni? Melyik játék editorjába öltétek bele a legtöbb időt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)