Hirdetés

Age of Wonders: Planetfall - tudjuk, hogy mikor jön

|

A nyáron újabb csodákkal fog bővülni a stratégák kincsestára.

Hirdetés

Tavaly a Paradox Conon jelentette be a kiadó, hogy az űrbe megy a nagynevű stratégia, készül az Age of Wonders: Planetfall, amelyben egy vadonatúj galaxisban menedzselhetjük az emberiséget. Később gameplay videót is kaptunk a Triumph Studios fejlesztéséből, azonban megjelenési dátummal még nem szolgáltak a fejlesztők. 

Hirdetés

A Microsoft boltjában ugyanis felbukkant egy dátum az előrendelés gomb felett, amely szerint augusztus 6-án érkezik meg a stratégiai játék Xbox One-ra, míg Major Nelson honlapján augusztus 5. szerepel, de ez valószínűleg az amerikai játékosokra vonatkozik. A konzolra egyébként háromfajta kiadásban, standard, deluxe és premium változatban is előrendelhető. Utóbbi kettőhöz olyan extrák járnak, mint a Paragon Noble Cosmetic Pack, míg a Premium Edition magában foglalja a szezonbérletet is. A közelmúltban egyébként jött egy videó is az egyik frakcióról, íme az Amazon: 

Az Age of Wonders: Planetfall tehát augusztus elején jön PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)