Hirdetés

Kiszivárogtak az Agent és a Bully 2 koncepciórajzai?

|

A Rockstar általában egy projektre fókuszál, és ez most a Red Dead Redemption 2, viszont ennek ellenére újra és újra felmerül, hogy más is készül a háttérben. Most rajzok kerültek elő.

Hirdetés

Szeretnénk, ha a Rockstar gyorsabban dolgozna és több játékot szolgáltatna, de az valószínűleg a minőség rovására menne, és inkább játszunk kevesebb jó játékot, mint több közepest. Megelégszünk egyelőre a Red Dead Redemption 2-vel is, ami jelen állás szerint jövő tavasszal jön, addig várhatóan a kiadó nem fog semmi újat bejelenteni.

Hirdetés

Valószínű, hogy nem a 2009-ben bejelentett, de azóta csak szivárgásokban visszatérő Agent lesz a következő, sőt, a Half-Life 3-mal együtt talán örökre lemondhatunk  róla (vagy az történik, mint a Beyond Good & Evil 2-vel). A GTAForumsra viszont most valaki feltöltött két képet, melyeken rajzok láthatók. Állítása szerint a Rockstar egyik művésze készítette, de nem biztos benne, hogy valóban ahhoz a játékhoz szánták - viszont ahhoz illenének a legjobban. 

További Agent képek a Bully 2 Info twitter fiókra kerültek fel, ahova korábban már a hivatalosan nem is létező játék más anyagai is. Az üzemeltető azt mondta, az OpenIV körüli botrány környékén szerezte őket. 

És mivel az oldal neve nem Agent info, pár nappal ezelőtt a Bully 2 rajzait tette ki. 

A képek valódiságát persze semmi nem garantálja, de ti mit gondoltok, tényleg igaziak lehetnek? Lesz valaha bármi az Agentből vagy a Bully 2-ből? Örülnétek nekik? Mondjátok el kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)