Hirdetés

Agent - még mindig készül a Rockstar titokzatos játéka

|

2007 óta fejlesztik, 2009-ben mutatták be először, de még mindig nem jelent meg a PlayStation 3-exkluzívnak szánt Rockstar alkotás.

Hirdetés

Annak viszont örülünk, hogy időről időre megerősítik, hogy a korábban a GTA IV, a Max Payne 3, most pedig a Grand Theft Auto V mellett a fejlesztők az Agentre is szánnak némi időt.

A Rockstar New York-i irodájának egyik dolgozója online önéletrajzában a Grand Theft Auto 5 mellett az Agentet is feltüntette, mint projektet, amin jelenleg dolgozik. Ha a játék valaha tényleg megjelenik, az biztos nem idén lesz - idén a GTA V éve van, és a Rockstar nem valószínű, hogy magának akarna keresztbe tenni. A legnagyobb esélye annak van, hogy ha már eddig nem adták ki az Agentet, sőt, a logón kívül más médiaanyagot nem is igazán kaptunk, a következő generációban láthatjuk majd először, valamikor 2014 elején, alighanem PlayStation 4-exkluzívként. Jó tudni, hogy még mindig létezik, de mostmár igazán szeretnénk valami kézzelfoghatóbbat kapni. Majd ha felébredünk a GTA 5 okozta éber kómából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)