Hirdetés

Agents of Mayhem - visszatér a legmenőbb Saint is

|

A Saints Row spin-offjaként érkező Agents of Mayhem játszható karakterei között feltűnik Johnny Gat, aki továbbra is halál laza.

Hirdetés

Nem kíséri hatalmas csinnadratta az Agents of Mayhem érkezését, pedig a megjelenési dátum már nincs kifejezetten messze. A kifejezetten érdekes koncepcióra épülő Saints Row spin-off az egyjátékos módra építve dolgozza fel a manapság elég népszerű hero shooter koncepciót, a választható hősök között pedig egy igazi legenda is feltűnik.

A Saints Row világában valószínűleg a szótárban is Johnny Gat fényképe szerepel, ha kinyitod a "menő" szónál, így nem meglepő, hogy a játékos karakterének egyik legjobb haverja az Agents of Mayhemben is szerepet kap. Az viszont kihozhatja a sodrukból a széria legnagyobb rajongóit, hogy előrendelői DLC-karakterként jelentette be Gat érkezését a Volition csapata. Hogy meghozzák a kedvünket a példányunk előzetes megvásárlásához, egy trailert is kiadtak, amiben megleshetjük Johnnyt lövöldözés közben is. Mivel a karakter Amerikában és a briteknél is egy adott bolthálózatnál kapható exkluzívan, nem tudjuk, itthon bármelyik bolthálózatnál megkaphatjuk-e. 

Ti kipróbáljátok majd a Saints Row spin-offját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)