Hirdetés

Agents of Mayhem - egy kis tánc is fért az új trailerbe

|

Az Agents of Mayhem legújabb kedvcsinálójában megismerhetünk hármat a játék számos választható karaktere közül, és azt is megleshetjük, hogyan váltogathatunk közöttük.

Hirdetés

Valószínűleg akit egy kicsit is érdekel az Agents of Mayhem, az már tudja, hogy a Saints Row fejlesztőinek új játéka a karakterek közötti váltogatásra épít majd az egyjátékos kampánya során. De azért a koncepciót még egyszer bemutatja a csapat a legújabb trailerben.

Hirdetés

Így a legújabb előzetesben a választható karakterek közül ismerhetünk meg hármat: a Firing Squad nevű csapat tagjai nem mások, mint Oni, Scheherazade és Kingpin. A trió közös elnevezésével valószínűleg arra próbáltak rámutatni a készítők, hogy nem csupán három menő karaktert érdemes választani egy-egy küldetés előtt, hanem arra is érdemes odafigyelnünk, hogy jól kiegészítsék egymást. Hogy a szereplők közötti váltogatás mennyire lesz izgalmas, azt majdnem pont egy hónap múlva deríthetjük ki, az Agents of Mayhem megjelenése augusztus 18-ára várható.

Szerintetek mennyire lehet sikeres a Saints Row spinoffja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)