Hirdetés

Agents of Mayhem - így működik a gyakorlatban a karakterváltás

|

Az Agents of Mayhem új trailerében a készítők magyarázzák el, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet háromfős csapatunkból, aminek tagjai között akár villámtempóban váltogathatunk.

Hirdetés

Ugyan már az Agents of Mayhem első demói óta tudjuk, hogy a játék egyik központi eleme a karakterek közötti váltás, sok videóban egyesével mutatta be a tizenkét ügynököt a Volition csapata. A legújabb trailerben viszont pont a gyakori ügynökcsere fontosságáról mesélnek, így a gyakorlatban is láthatjuk, hogyan is működik a rendszer.

Hirdetés

Ryan MacCabe, a vezető karakterdizájner meséli el az alábbi videóban, hogy a változtatható szereplőkre inkább úgy gondolnak, mint más játékokban a fegyverváltásra. Így különösebb cooldown, vagy más korlátozás nincs és az alacsony életerő mellett más nem nagyon gátol meg abban, hogy egy ügynököt behozzunk a csatába. Az Agents of Mayhem tucatnyi választható szereplője közül viszont mindig lesz, aki társainál éppen alkalmasabb az adott feladatra, például lesznek olyan karakterek, akikkel gyorsabban ledarálhatjuk az ellenfeleket védő pajzsokat.

Emellett lesznek tank karakterek, a sebzésre koncentráló és különleges képességükre alapozó hősök is, így ebből a szempontból is érdemes lesz az egyensúlyra törekedni. Nem utolsó szempont csapatunk összeállításakor egyébként a különböző kombók lehetősége sem, a fenti videóban például egy mesterlövészt húz magához az egyik ügynök, akit aztán már egy társa intéz el egy erős közelharci támadással.

Az Agents of Mayhem tizenöt különböző nehézségi fokának legyűrését a hónap végén kezdhetjük el, egész pontosan augusztus 29-én landol a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)