Hirdetés

Agents of Mayhem - a legújabb karakter valójában két szereplő egyben

|

Az Agents of Mayhem legutóbbi fejlesztői streamjében bemutatott ügynök, Joule egy toronyra is támaszkodhat harc közben.

Hirdetés

Már egy hónap sincs hátra az Agents of Mayhem megjelenéséig, így a készítők nagy lelkesedéssel mutatják be a játék egyes részleteit, például a különböző játszható karaktereket. Mókás trailereik mellett élő streameket is tartanak, ahol egy-egy választható szereplőre koncentrálnak.

Hirdetés

Legutóbb Joule volt terítéken, aki harc közben egy energianyalábbal sütheti ki az ellenfeleit, miközben egy turretet is letehet, amivel érdemes lesz összedolgoznunk, ha  éppen őt visszük csatába. Harci tulajdonságai mellett az Agents of Mayhem készítői meséltek a karakter elkészítéséről is, megnézhettük például, hogyan jutott el Joule a koncepciós rajzok fázisától a kész modellig, sőt, a hangját kölcsönző Anna Vocinóval is hosszabban beszélgettek. Az alábbi videók közül az elsőben a stream legjobb pillanataiból láthattok egy válogatást, alatta pedig megtaláljátok az egész, egy óránál valamivel hosszabb közvetítést.

Ti várjátok már az augusztusi rajtot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)