Hirdetés

Agents of Mayhem - Magnum-hangulatban rombolunk az új előzetesben

|

A Saints Row spinoffjának legújabb előzetese a klasszikus magánnyomozós sorozatot idézi, miközben az Agents of Mayhem erősségeit mutatja meg.

Hirdetés

Egyelőre talán nem kap annyi figyelmet az Agents of Mayhem, mint amennyit a Volition és a Deep Silver szeretett volna neki szerezni, úgyhogy ma egy újabb trailerrel rukkoltak elő. Ehhez pedig nemcsak a hangulat miatt választották a Magnum című klasszikus sorozat zenéjét.

Hirdetés

A videó végén láthattunk egy karaktert, aki meglehetősen hasonlít Tom Selleck klasszikus figurájára, illetve a kedvcsináló közben is feltűnik egy elég Hulk-szerű karakter. A Magnum-szett egy öltözék lesz, és valljuk be, ennél menőbb nem nagyon lehet a játékban. Nem kizárt, hogy az Agents of Mayhem feloldható skinjei között lesznek még ilyen, ismert szereplőket idéző kinézetek.

Titeket meggyőzött az eddig bemutatott anyagokkal az Agents of Mayhem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)