Hirdetés

Napi büntetés: pornóoldalra töltötték fel az Agents of Mayhem legújabb reklámját

|

A játék története szerint az Agents of Mayhem egyik ügynökének homevideója került nyilvánosságra, ezt tették közzé a készítők egy valódi felnőttfilmes oldalon.

Hirdetés

A Volition csapatára már a Saints Row játékok fejlesztése során is jellemzőek voltak az őrült marketinghúzások, ez pedig a hamarosan érkező spinoff, az Agents of Mayhem kapcsán sem változott meg. Így játék legújabb reklámja a játékipartól megszokottnál jóval polgárpukkasztóbb lett.

Hirdetés

Az egész tulajdonképpen egy játékbeli történet, ami szerint az egyik játszható karakter, Rod Stone, vagy becenevén Hollywood szexvideójának részletei szivárogtak ki a gaming világától nem teljesen távol álló YouPorn oldalára. Az ügy kapcsán egy kamu sajtóközleményt is írtak a készítők a Mayhem nevében, amiben bizonygatják, hogy a videó alapján nem egyértelmű, hogy Hollywood szerepel rajta. És különben is, mindenkinek inkább hálásnak kéne lennie, hogy megállítják a szupergonoszokat ahelyett, hogy ezt az ügyet firtatják.

Azoknak egyébként, akik nem szeretnének ellátogatni a feklnőtt filmes oldalra (a bátrak ebben a fórumposztban találják a linket), egy némileg rövidített változatot feltöltöttek a YouTube-ra is, ezeket a rendőrös-pornóparódiás poénokat láthatjátok feljebb. Akit viszont az ökörködésnél jobban érdekel maga a játék, az megtalálja az Agents of Mayhem egyik fejlesztői streamjének felvételét itt, illetve egy csomó játékmenetet láthat itt is.

Nektek tetszik a kamu botrány, vagy inkább gáznak tartjátok a marketingesek húzását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)