Hirdetés

Aggasztó dolgokat mondott Ríviai Geralt szinkronszínésze a The Witcher remake kapcsán

|

Doug Cockle-t is megkérdezték az első The Witcher játék felújításáról.

Hirdetés

A remek The Witcher 2: Assassins of Kings és a fantasztikus The Witcher 3: Wild Hunt mellett a szériát elindító első rész lényegében olyan volt, mint a család fekete báránya, akit legszívesebben letagadnának a rokonok, de nem tehetik, mert mégiscsak a família tagja. Bár a CD Projekt RED legelső, 2007-ben megjelent The Witcher játékának vannak megkapó pillanatai, azonban minden tekintetben eljárt felette az idő (a magyar szinkron persze sokat dob rajta), alaposan ráfér a felújítás. 

A vállalat október végén jelentette be, hogy az Unreal Engine 5 segítségével meg fog valósulni a The Witcher 1 remake, a feladatot pedig az a lengyel Fool's Theory kapta, amelynek munkatársai a későbbi játékokon is dolgoztak. A CDPR kreatív felügyeletével készülő projektről nem sok konkrétum derült ki, de az igen, hogy a fejlesztés még az elején jár. 

Hirdetés

Talán emiatt, talán más miatt, de az Eurogamer beszámolója szerint a Ríviai Geraltot zseniálisan szinkronizáló, összetéveszthetetlen orgánumú Doug Cockle-t egyelőre nem kereste meg senki, egyik stúdiótól sem. Cockle a következőket mondta: 

"Jelenleg annyit tudok erről, mint te. Nem tudom, hogy visszahívnak-e, hogy újra felvegyem a dialógusokat, nem tudom, hogy a Witcher 1 párbeszédeit úgy fogják-e felhasználni, ahogy vannak. Fogalmam sincs".

Az meglehetősen furcsa lenne, ha az Unreal Engine 5-tel újraalkotott karaktermodellek szájába ugyanazokat az elavult szövegeket és hangokat adnák, amiket több mint 15 éve rögzítettek, és azt se hisszük, hogy Doug Cockle-t leváltanák, elvégre legalább annyira hozzátartozik a videojátékos Geralthoz, mint a fehér haja vagy a kardjai. Valószínűleg a színész telefonja azért nem csörgött még, mert a remake fejlesztése még olyan korai stádiumban van, hogy csak később lesz a szolgálataira szükség.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)