Hirdetés

Aggasztó pletykák érkeztek a jövő évi Call of Dutyról

|

Meg nem erősített információk szerint megeshet, nem fognak jól járni azok, akik PS4-en vagy Xbox One-on játszanának az Infinity Ward következő játékával.

Hirdetés

Ugyan akkor még két hónap választott el minket a Call of Duty: Vanguard megjelenésétől, már szeptemberben felreppentek az első pletykák arról, hogyan folytatódhat a széria jövőre.

A Call of Duty: Modern Warfare 2-ről (a 2019-es játék folytatásáról, nem a 2009-es epizódról van szó) azóta is csicseregnek ezt-azt a madarak, a lehetséges feature-ök mellett pedig nemrég egy, állítása szerint belsős információkkal bíró felhasználó arról is szivárogtatott, hogy áll a CoD a konzolos generációváltáshoz.

Hirdetés

A legújabb, a fejlesztők vagy a kiadó által még nem kommentált információk RalpshValve-től érkeznek, akinek egy-egy állítását korábban már megerősítették más Call of Duty szivárogtatók is. Így könnyen meglehet, hogy tényleges értesüléseken alapul a Twitter-bejegyzése, de természetesen a szokásos óvatossággal érdemes kezelnünk az ilyen pletykákat. Ralph szerint az Activision nagyon is szeretné átcsábítani a játékosokat a PlayStation 5-re vagy az Xbox Series X-re, ennek érdekében "lényeges" különbségek lesznek az előző és a jelenlegi konzolgenerációkra kiadott változatok között.

Ezzel együtt a szivárogtató úgy tudja, mind a fejlesztők, mind a kiadó hezitál a komolyabb generációs különbségekkel kapcsolatban, mivel az egy éve elérhető gépekkel kapcsolatban még mindig vannak készlet- és elérhetőségbeli problémák. Ezért Ralph szerint még mindig bizonytalan azoknak a feature-öknek a sorsa, amit az alkotók szívük szerint kihagynának a PS4-es és Xbox One-os verziókból, hogy az új generációt erősíthessék velük - arról sajnos nem szól a tweet, hogy ezek kapcsolódnak-e a PS5 és a Series X hardveres előnyeihez.

Mit gondoltok, milyen exkluzív funkciókról lehet szó?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)