Hirdetés

Agile Messenger 3.0

|

Az Agile Mobile nevű cég legközismertebb programja az Agile Messenger. A program segítségével a PC-ken elterjedt kapcsolattartó programokkal kompatibilis formában tarthatjuk a kapcsolatot másokkal. Nevezetesen legyen Pocket PC-nk, okostelefonunk, avagy bármilyen más kütyünk, amelyen megfelelő operációs rendszer és támogatás található, ebben az esetben az Agile Messenger legújabb verziójával könnyedén kommunikálhatunk az MSN, ICQ, Yahoo!, AIM és Wireless Village felhasználónevet birtoklókkal. Mondanom sem kell, ez egy igazán hasznos program, mely ráadásul a Trillianhoz hasonlóan többféle kommunikátort is tartalmaz. A 3.0-ás verzióban a Push to Talk mobiltelefonos funkció használata is lehetséges. A programért erre parancsoljatok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)