Hirdetés

Agony - a cenzúra nem sok mindent befolyásolt

|

Jogi problémák miatt ezt-azt át kellett alakítani, de a legnagyobb gond, hogy a tervezett cenzúramentesítő javítás nem jelenhet meg.

Hirdetés

A Madmind Studios nem finomkodott az Agony poklának ábrázolásával. Egy gyengébb gyomrú játékos az első 20 perc után fel fogja adni a kalandot. A poén, hogy ez már a cenzúrázott változat, mert bizony ezt-azt le kellett tekerni, hogy a játék besorolást kaphasson a PEGI-től és hasonló szervezetektől.

Hirdetés

A fejlesztők elmondták, hogy a cenzúra tulajdonképpen a lehetséges hétből két befejezésen változtatott, illetve lejjebb tekert néhány jelenetet, melyeket a játék befejezése után lehet feloldani.

A stúdió részletesen leírta, hogy nyugodtan számíthatunk "brutális szexjelenetekre, meleg szexjelenetekre, felrobbanó gyerekfejekre" és még sok minden másra. Ez nem az a lista, amit sűrűn látunk cenzúrázott játékok esetében.

A nagyobb baj, hogy a Madmind eredetileg tervezett kiadni egy cenzúramentesítő javítást, de erre sajnos nem lesz lehetőségük. Cserébe holnap kiadnak majd egy összehasonlító videót, hogy mindenki láthassa az eredeti jeleneteket.

Az Agony ma fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)