Hirdetés

Agony - végre megvan a biztos megjelenési dátum

|

Már nem kell sokáig türelmesnek lenniük az elhalasztott megjelenés miatt szomorkodóknak.

Hirdetés

Az Agony eredetileg idén március 30-án jelent volna meg, de sajnos a fejlesztők nem tudták tartani magukat a határidőhöz. Most viszont végre megvan a biztosnak vélt megjelenési időpont, reméljük nem lesz több csúszás.

Hirdetés

A játék hivatalos YouTube-csatornájára feltöltött legújabb videóból kiderült, hogy az Agony 2018. május 29-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A játék szó szerinti pokoljárás lesz, ahol rémálomszerű alvilágban kell felgöngyölítenünk a Red Goddess rejtélyét. A sztorimód mellett az úgynevezett nyitott challenge-rendszer is bekerül, ahol különböző túlélő kihívásokat kell a játékosoknak teljesíteni. A legjobbak jutalma magas pontszám és előkelő hely a ranglistákon. A már említett trailert alább láthatjátok.

Mit szóltok hozzá, várjátok már az Agonyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)